Рецепт сирної паски — шоколадна паска «Зебра»
Їжа

Рецепт сирної паски – шоколадна паска “Зебра”

Рецептів пасок і сирних пасок з кожним роком все більше.
Очі розбігаються від різноманіття смакових відтінків, кольору і хочеться приготувати все.

Ми підготували для вас ну дуже смачний рецепт сирної паски с шоколадом. Такої пасхи ви ще точно не куштували!

На паску вагою 900грамм потрібно:

  • Сир 500 грам
  • Вершки 33% 100мл
  • Молоко 100мл
  • Вершкове масло 100 грам
  • Яйця 3шт
  • Цукор 150 грам
  • Білий шоколад 50 грам
  • Кокосова стружка 20 грам
  • Темний шоколад 50 грам
  • В’ялена журавлина 25 грам

Приготування:

  1. Змішати блендером яйця, цукор, молоко, вершки, на повільному вогні довести до кипіння, помішуючи
  2. Збити блендером сир і масло
  3. Об’єднати обидві суміші
  4. Розділити масу навпіл
  5. Шоколад розтопити і додати в кожну частину свій смак добавки
  6. Форму застелити вологою марлею в два шари, викласти шарами шоколадні начинки (білий / темний / білий / темний)
  7. Краями марлі накрити, покласти зверху вантаж
  8. Поставити на тарілку, щоб стікала зайва рідина
  9. Прибрати в холодильник на 12 годин / на ніч)
  10. Готову паску перевертаємо на блюдо, прибираємо форму і марлю, прикрашаємо за бажанням

Смачного!

Було корисно?

Натисніть на зірочку, щоб оцінити його!

Середній рейтинг 5 / 5. Підрахунок голосів: 1

Поки що немає голосів! Будьте першим, хто оцінить цей пост.