Рецепт сирної паски – шоколадна паска “Зебра”
Рецептів пасок і сирних пасок з кожним роком все більше.
Очі розбігаються від різноманіття смакових відтінків, кольору і хочеться приготувати все.
Ми підготували для вас ну дуже смачний рецепт сирної паски с шоколадом. Такої пасхи ви ще точно не куштували!
На паску вагою 900грамм потрібно:
- Сир 500 грам
- Вершки 33% 100мл
- Молоко 100мл
- Вершкове масло 100 грам
- Яйця 3шт
- Цукор 150 грам
- Білий шоколад 50 грам
- Кокосова стружка 20 грам
- Темний шоколад 50 грам
- В’ялена журавлина 25 грам
Приготування:
- Змішати блендером яйця, цукор, молоко, вершки, на повільному вогні довести до кипіння, помішуючи
- Збити блендером сир і масло
- Об’єднати обидві суміші
- Розділити масу навпіл
- Шоколад розтопити і додати в кожну частину свій смак добавки
- Форму застелити вологою марлею в два шари, викласти шарами шоколадні начинки (білий / темний / білий / темний)
- Краями марлі накрити, покласти зверху вантаж
- Поставити на тарілку, щоб стікала зайва рідина
- Прибрати в холодильник на 12 годин / на ніч)
- Готову паску перевертаємо на блюдо, прибираємо форму і марлю, прикрашаємо за бажанням
Смачного!