вершковий суп з лососем
Їжа

Вершковий суп з лососем

Рецепт цього вершкового рибного супу з лососем не залишить вас байдужим. Рецепт дуже економний по ціні, а тим, хто не любить рибні супи точно закортить його спробувати.

Як приготувати вершковий суп з лососем

Вершковий суп з лососем – це традиційна норвезька страва, але в нашому рецепті внесені деякі корективи. Суп готується з консервованим лососем у власному соку та плавленим янтарним вершковим сиром.

Інгредієнти:

  • Картопля – 5-6 шт
  • Морква – 1 шт невеликого розміру
  • Цибуля ріпчата або порей – 1 шт
  • Консервований натуральний лосось у власному соку – 250 г
  • Зелень (петрушка, кріп, зелена цибуля) – за смаком
  • Янтарний плавлений сир (пастоподібний) – 100-200 г
  • Сіль, перець – за смаком

Приготування вершкового супу з консервованим лососем

  1. Очистити картоплю, порізати не невеликі кубики. В каструлю покласти картоплю, залити холодною водою, довести до кипіння, зняти піну.
  2. Додати сіль за смаком та варити картоплю на слабкому вогні 10-15 хвилин.
  3. Очистити моркву, цибулю, нарізати та відправити до картоплі.
  4. Лосось дістати з банки, при потребі порізати, та додати в каструлю з картоплею.
  5. В бульйон додати плавлений пастоподібний сир та добре перемішати.
  6. Тим часом, зелень петрушки, кропу та зелену цибулю – нарізати і також відправити в каструлю.
  7. Варити до готовності інгредієнтів ще 10-15 хвилин.
вершковий лососевий суп

Суп виходить дуже ароматним та ніжним, з яскравим вершковим смаком. Смачного!

Було корисно?

Натисніть на зірочку, щоб оцінити його!

Середній рейтинг 5 / 5. Підрахунок голосів: 1

Поки що немає голосів! Будьте першим, хто оцінить цей пост.

Олена Романів

Олена займається написанням статей та новин на сайті Pryvit.com.ua, а також редагує контент.