Вершковий суп з лососем
Рецепт цього вершкового рибного супу з лососем не залишить вас байдужим. Рецепт дуже економний по ціні, а тим, хто не любить рибні супи точно закортить його спробувати.
Як приготувати вершковий суп з лососем
Вершковий суп з лососем – це традиційна норвезька страва, але в нашому рецепті внесені деякі корективи. Суп готується з консервованим лососем у власному соку та плавленим янтарним вершковим сиром.
Інгредієнти:
- Картопля – 5-6 шт
- Морква – 1 шт невеликого розміру
- Цибуля ріпчата або порей – 1 шт
- Консервований натуральний лосось у власному соку – 250 г
- Зелень (петрушка, кріп, зелена цибуля) – за смаком
- Янтарний плавлений сир (пастоподібний) – 100-200 г
- Сіль, перець – за смаком
Приготування вершкового супу з консервованим лососем
- Очистити картоплю, порізати не невеликі кубики. В каструлю покласти картоплю, залити холодною водою, довести до кипіння, зняти піну.
- Додати сіль за смаком та варити картоплю на слабкому вогні 10-15 хвилин.
- Очистити моркву, цибулю, нарізати та відправити до картоплі.
- Лосось дістати з банки, при потребі порізати, та додати в каструлю з картоплею.
- В бульйон додати плавлений пастоподібний сир та добре перемішати.
- Тим часом, зелень петрушки, кропу та зелену цибулю – нарізати і також відправити в каструлю.
- Варити до готовності інгредієнтів ще 10-15 хвилин.
Суп виходить дуже ароматним та ніжним, з яскравим вершковим смаком. Смачного!